Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@01:38:31 GMT

دانلود نوحه و مداحی برای شب سوم محرم ۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۰۸۹۷

دانلود نوحه و مداحی برای شب سوم محرم ۱۴۰۱

شب سوم: حضرت رقیه(س) سید مجید بنی فاطمه روضه حضرت رقیه (س) حسین طاهری روضه حضرت رقیه(س) محمود کریمی روضه حضرت رقیه(س) / شور  میثم مطیعی روضه حضرت رقیه (س) / سینه زنی

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ هر شب از شب های محرم، به یکی از شهیدان کربلا اختصاص دارد، مداحان در دهه اول محرم روضه و نوحه  مرتبط با نامگذاری شب های محرم را می خوانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شب سوم: حضرت رقیه(س)

رقیه(س) دردانه سه ساله حسین بن علی(ع) است. نام مبارک او در بعضی از کتاب‌های تاریخی و مقاتل نقل شده است و برخی دیگر مانند ریاض الاحزان از او با نام فاطمه صغری یاد کرده اند. رقیه(س) در روز سوم صفر سال ۶۱ ه ق در سفر اهل بیت به شهر شام از دنیا رفته است. شاید نام گذاری روز سوم محرم به نام این بانوی کوچک به این انگیزه بوده که در گرماگرم عزاداری دهه اول، از مظلومیت او یادی شود.

حضرت رقیه الگوی تربیت صحیح است. با تدبر در جملات کوتاهی که او هنگام دیدن سر بریده پدر به زبان آورده به خوبی می‌توان دریافت که این کودک از چه معرفت والایی برخوردار بوده است.

آشنایی با اعمال مخصوص شب دوم محرم الحرام

دانلود نوحه و مداحی برای شب دوم محرم ۱۴۰۱​

نام گذاری شب های دهه اول محرم

عکس پروفایل محرم

شب اول ماه محرم ۱۴۰۱ چه روزی است؟

دانلود نوحه و مداحی برای شب اول محرم ۱۴۰۱

برنامه هیات های تهران در دهه اول محرم + آدرس

سید مجید بنی فاطمه روضه حضرت رقیه (س)

حسین طاهری روضه حضرت رقیه(س)

 

محمود کریمی روضه حضرت رقیه(س) / شور 

میثم مطیعی روضه حضرت رقیه (س) / سینه زنی

لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر ماه محرم اخبار عمومی اخبار مرتبط طرز تهیه خورش قیمه نذری / فوت و فن جا افتادن و مجلسی شدن قیمه ۱۴۰۱/۵/۹ عاشورا ۱۴۰۱ چه روزی است و چند شنبه است؟ + علت نامگذاری ۱۴۰۱/۵/۹ آشنایی با اعمال مخصوص شب دوم محرم الحرام ۱۴۰۱/۵/۹ دانلود نوحه و مداحی برای شب دوم محرم ۱۴۰۱ ۱۴۰۱/۵/۹ نام گذاری شب های دهه اول محرم ۱۴۰۱/۵/۸ عکس پروفایل محرم ۱۴۰۱/۵/۸ آخرین ویدیو ها استقبال ویژه مردم از عادل فردوسی پور در کرج + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ ۱۰:۲۲ گریه های حامد سلطانی برای مرگ همسرش با روضه خوانی حدادیان + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ ۰۹:۴۷ گربه ای که عاشق توپ بسکتبال است + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ ۰۸:۵۱ آبروریزی هالک ایرانی در مقابل حریف قزاق + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ ۰۸:۴۵ پارسا پیروزفر برای اولین بار از دخترش رونمایی کرد! + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۹ ۲۳:۵۵ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۰:۳۱ دانلود نوحه و مداحی برای شب سوم محرم ۱۴۰۱ ۱۰:۳۰ مردم کدام کشورها بیشترین ملک را در دبی می خرند؟ ۱۰:۲۱ بورس به رنگ سبز کم رنگ / فشار فروش افزایش می یابد؟ ۱۰:۱۳ هر فرد چقدر از اموالش را می تواند وصیت کند؟ ۱۰:۰۱ آپارتمان های منطقه ۳ تهران چند؟ ۰۹:۵۸ قیمت بیت کوین کاهش یافت ۰۹:۵۵ ۳۷ میلیون دلار؛ هزینه قطع یک روز اینترنت در ایران ۰۹:۴۷ کاظمی قمی: کمیته‌ ای مشترک برای جلوگیری از درگیری مرزی با افغانستان تشکیل می‌شود ۰۹:۳۲ احتمال وقوع سیل در ۷ استان ۰۹:۳۰ کدام خودروها در بورس کالا عرضه می شوند؟ ۰۹:۲۳ بازار نفت تیره شد ۰۹:۱۹ طلا در شیب منفی ۰۹:۱۵ چالوس و آزادراه تهران-شمال بازگشایی شدند ۰۹:۱۰ بهترین تغذیه برای سلامت کلیه ها ۰۹:۰۶ سوالات کنکور ۱۴۰۱ لو رفته بود؟ ۰۹:۰۰ قیمت جدید ماشین لباسشویی ال جی چند؟ (جدول) ۰۸:۵۱ گربه ای که عاشق توپ بسکتبال است + فیلم ۰۸:۴۵ آبروریزی هالک ایرانی در مقابل حریف قزاق + فیلم ۰۸:۳۵ ترافیک سنگین در بزرگراه نواب و امام علی (ع) ۰۸:۰۲ ترکیب اعضای حقوقی هیات مدیره چکاوه مشخص شد ۰۷:۳۰ ۳ شب سفر هوایی به قشم چقدر هزینه دارد؟ + جدول ۰۲:۳۷ معرفی ماشین های لوکس جهان ۰۱:۰۶ کشف جنبه های پنهان شخصیت تنها با یک تست ۰۰:۵۳ فال ابجد روزانه امروز دوشنبه ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۰۰:۴۸ چطور موهای خود را در خانه کراتین کنیم؟ ۰۰:۴۱ فال تاروت امروز / فال تاروت کبیر روزانه امروز دوشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ ۰۰:۳۵ فوت و فن پخت حلوا رولی مناسب محرم ۰۰:۳۱ فال حافظ امروز دوشنبه ۱۰ مرداد / شکسته گشت چو پشت هلال قامت من ۰۰:۲۶ شکل هایی از اضطراب‌ که بیچاره تان می کنند ۰۰:۲۰ فال روزانه شخصی ۱۰ مرداد ۰۰:۰۱ ۱۰ قابلیت کمتر شناخته شده ویندوز ۱۱ که شما را مجذوب خود می کنند ۲۳:۵۴ افکار و عاداتی که افراد را در طبقه «فقیر» و «ثروتمند» قرار می دهد ۲۳:۴۳ توضیح پدیده مونسون به زبان علمی و ساده + فیلم ۲۳:۴۱ با منوی صبحانه ماه تولدتان آشنا شوید ۲۳:۳۸ در صورت توافق با VAR کمک داور ویدیویی در لیگ برتر فوتبال خواهیم داشت ۲۳:۳۴ چگونه سلامت باتری گوشی اندرویدی خود را بررسی کنیم؟ ۲۳:۲۳ پاهای توت فرنگی چیست؟ + راه های درمان ۲۳:۱۰ زمین های دولتی واگذار نشود، به نام وزارت راه و شهرسازی سند می خورد ۲۳:۰۶ خطرات مصرف زیاد دارچین؛ خانم های باردار مراقب باشند ۲۲:۵۲ زنان بیشتر در خطر ابتلا به بیماری قلبی هستند یا مردان؟ ۲۲:۲۶ همسرم پیش مشاور نمیاد، چه کار کنم؟ ۲۲:۲۶ پیش بینی وقوع رعد و برق و بارش تگرگ در تهران ۲۲:۰۳ بارش های سیل آسا در کشور ادامه دارد ۲۱:۵۵ درد در ۷ ناحیه شکمی که نباید شوخی گرفت ۲۱:۵۳ فوت و فن شستن «فرنچ پرس» ۲۱:۴۴ شیرجه زدن در آب چه خطراتی برای سلامتی دارد؟ ۲۱:۴۱ گذر ۲ سیارک از کنار زمین ۲۱:۳۷ نحوه استفاده از ویژگی «dual video» اینستاگرام ۲۱:۳۲ عاشق خریدی اما کودکت نمی ذاره؟ راه حلش اینجاست ۲۱:۲۳ محور کرج چالوس مسدود شد اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ماه محرم اخبار عمومی روضه حضرت رقیه س دهه اول محرم شب دوم محرم محرم ۱۴۰۱ ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ ۵ ۹ شب سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۰۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین تصویر از وضعیت اسفناک تئاتر شهر + عکس

 حال‌وهوای این روز‌های تئاتر رسمی، دست‌کم در تهران، با تئاتری که برای اجرا مسیر اخذ مجوز از اداره‌کل هنر‌های نمایشی را طی نمی‌کند، متفاوت است.

اداره‌کلی که روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه نخست خبر خداحافظی مدیرکل آن، کاظم نظری پس از حدود دوسال و دوماه -از ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۰ تاکنون- با کارکنان واحد‌های گوناگونش دهان‌به‌دهان چرخید و بعد هم بی‌آن‌که دلیلی برایش ذکر شود از سوی نظری تایید شد تا تئاتر رسمی، چه دولتی، چه خصوصی که از شهریورماه ۱۴۰۱ بیش‌ازپیش دچار شکاف با تئاتر غیررسمی شده است، چشم‌انتظار بماند و ببیند که متولیان دولتی این هنر چه چشم‌اندازی از آینده در ذهن دارند و تحقق این چشم‌انداز را به کدام مدیر می‌سپارند تا در مقام مدیرکلی هنر‌های نمایشی بنشیند.

سمتی که به حمید نیلی با سابقه حضور در مقام مدیرعاملی تماشاخانه ایران‌شهر، مدیرعاملی انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس، مدیرعاملی انجمن هنر‌های نمایشی ایران و... سپرده شد تا پس از طا‌ها عبدخدایی، علی منتظری، مهدی مسعودشاهی، رحیم تجلی‌برزگر، حسین سلیمی، مجید شریف‌خدایی، خسرو نشان، حسین پارسایی، حسین مسافرآستانه، قادر آشنا (دو دوره)، حسین طاهری، مهدی شفیعی، شهرام کرمی و کاظم نظری، پانزدهمین «مرد»‌ی باشد که بر صندلی مدیرکلی هنر‌های نمایشی تکیه می‌زند.

از یاد نبردن غایبان  

سازوکار رایج در اداره‌کل هنر‌های نمایشی و «شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش» آن به‌عنوان مرجع صادرکننده پروانه اجرا از شهریورماه ۱۴۰۱ به‌این‌سو بیش‌ازپیش دچار تفاوتی معنادار با روندی شد که گروه‌های نمایشی طی آن نیازی به حضور در هزارتوی اخذ مجوز نمی‌بینند، در مکان‌هایی غیررسمی روی صحنه می‌روند و اجرا‌های آلترناتیوی را شکل می‌دهند که می‌تواند گزینه‌ای برای اطلاع از آن‌چه روی صحنه‌های رسمی نیست، باشد. در این میان به رغم اجرا‌هایی که هر شب در سالن‌های رسمی شهر تهران، از مجموعه تئاتر شهر تا تالار وحدت و از تماشاخانه ایرانشهر تا تالار مولوی، همچنین خیل پرشمار سالن‌های خصوصی روی صحنه می‌روند، هستند بی‌شمار نویسندگان و کارگردانانی که بازگشت از راه آمده را غیرممکن می‌دانند و تکرار دوباره سازوکار پیشین برای حضور روی صحنه را محال.

وضعیتی که اگر تئاتر شهر را به‌عنوان نماد تئاتر دولتی در نظر بگیریم از نام‌هایی که از بازه زمانی شهریورماه ۱۴۰۱ به‌این‌سو در آن روی صحنه رفته‌اند، پیداست. نام‌هایی گردآمده حول ایده محوری «لزوم روشن ماندن چراغ تئاتر»  که بخش بزرگی از آن‌ها را «ناشناخته ها» و بخش دیگر را «نزدیکان به نظام سیاسی» شکل داده و همچنان به پیش می‌روند.

آن‌چه از صحبت‌های پیوستگان به جریان تئاتر غیررسمی، همچنین غایبان برمی‌آید این است که ما در تئاترمان هیچ‌گاه نهادی مستقل و مشخص نداشته‌ایم که در مواقع اضطرار ازجمله پس از اتفاقات شهریورماه ۱۴۰۱ یا پیش‌ازآن در آبان‌ماه ۱۳۹۸ یا دی‌ماه ۱۳۹۶، اهالی تئاتر را گرد هم بیاورد و موجب ایجاد اجماعی در میان‌شان شود.

پس می‌توان بخشی از چندپارگی موجود را محصول نبود چنین نهادی و به‌تبع‌آن همواره شخص‌محور بودن و تصمیم‌گیری‌های فردمحور دانست؛ اتفاقی که درحال‌حاضر نیز رخ داده است و هر کس به‌صورت شخصی تصمیم می‌گیرد که در این شرایط چه کند. ضمن اینکه به‌نظر می‌رسد تا وقتی تصمیمات به‌صورت فردی گرفته می‌شوند، نمی‌توان تصویر روشنی از آینده تئاتر در ایران به دست داد.

پیوستگان به جریان تئاتر غیررسمی، همچنین غایبان معتقدند شاید بزرگترین چالشی که از نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تاکنون با آن مواجه‌اند، تصمیم‌گیری اخلاقی در قبال مفهوم زنانگی به نمایندگی از قلمرو‌های به حاشیه رانده‌شده باشد. مسئله‌ای که تا پیش از این اتفاقات، کمتر به آن اندیشیده می‌شد و ساده‌ترینش این‌که چرا باید برخلاف بخشی از واقعیت‌های موجود در جامعه، همچنان براساس موازین موردنظر «شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش»، روی صحنه رفت؟

اگر کارگردانان تئاتر ایران همچنان به این شیوه ادامه دهند ـ شیوه‌ای که منجر به نادیده‌انگاشتن خواسته بخشی از جامعه می‌شود؛ جامعه‌ای که بازیگرانِ اجرای آنها نیز ممکن است جزئی از آن باشند.

درواقع با مسئله‌ای اخلاقی مواجه‌اند. مسئله‌ای که در این‌جا مطرح می‌شود نه هنر است، نه تئاتر و نه روی صحنه رفتن یا نرفتن؛ بلکه انتخابی است که در مواجهه با این چالش اخلاقی انجام می‌دهند و دست‌کم به چهار گروه تقسیم‌شان می‌کند؛ عده‌ای که ترجیح دادند با این تصور که به‌رغم گذر از مجرای «شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش» برای اجرا، می‌توانند آن‌چه را که می‌خواهند، بگویند و به روال سابق به اجرا می‌پردازند.

عده‌ای دیگر که انتخاب‌شان غیاب است و نکته مورد اشاره‌شان این‌که، غیاب کارکرد خواهد داشت اگر به چشم بیاید. همچون دیوارنوشته‌ای که با رنگی پوشانده شده است، اما رنگ، بیش از پوشانندگی، به آن‌چه پنهان کرده ارجاع‌مان می‌دهد. دراین‌میان کسانی هم هستند که چنان‌چه اشاره شد انتخاب دیگری دارند؛ نه اجرا با مجوز شورای ارزشیابی و نظارت و نه غیاب. انتخاب آنها اجرای غیررسمی است.

هرچند این انتخاب علاوه بر اینکه در معرض احتمال برخورد قرارشان می‌دهد، خواه‌ناخواه دایره مخاطبان‌شان را هم محدود می‌کند. مهاجرت و وانهادن همه آن‌چه در طول سالیان متمادی ساخته شده بود و ساختن از نو در کشوری دیگر هم انتخاب گروه دیگر را شکل داده است.  

مسئله‌ای از دیروز تا امروز

چالش اخلاقی شکل‌گرفته و انتخاب‌های رخ‌داده را در شرایط کنونی درنهایت می‌توان این‌طور تفسیر کرد که در تمام این سال‌ها  ـ چه پیش از انقلاب، چه پس از آن ـ زنانی بوده‌اند که برای تحقق حقوق اولیه خود در جامعه‌ای که چه بپذیریم و چه نپذیریم، تمایلات مردسالارانه آن قابل کتمان نیست، ایستادگی کرده‌اند. این ایستادگی در بسیاری از موارد موجب ایجاد خطرات و محدودیت‌هایی هم برای آنها شده است و اتفاقات سال ۱۴۰۱ نیز یکی از بزنگاه‌های تجلی این مسئله بود؛ آن‌جایی که بخشی از زنان به‌رغم همه فشار‌های یک جامعه مردسالار و با وجود پیش‌بینی تبعات بیان مطالبات‌شان، پرسشی را پیش روی جامعه ازجمله اهالی تئاتر قرار دادند.

پرسشی از این قرار که تئاتر کِی و کجا قرار است کنار این مطالبات بایستد؟ آیا قرار است همچنان با چشمانی بسته با این ایستادگی تاریخی مواجه شود و به روال سابق ادامه دهد؟ یا می‌تواند سرانجام جایی برای خود در دل جامعه پیدا کند؟ اگر قرار بر طرح ذات‌گرایانه این سوال باشد، باید پرسید آیا اهالی تئاتر اساساً وظیفه و تعهدی بر دوش خود احساس می‌کنند یا خیر؟

آیا قائل به این مسئله هستند که هنر تئاتر ایجادکننده رابطه‌ای دوسویه میان اهالی این هنر با جامعه است یا خیر؟ اگر پاسخ به این سوالات مثبت است، آیا منطقی است که اهالی تئاتر اتفاقات رخ‌داده را نادیده بیانگارند و با فرض به ثمر رساندن ایده؛ «لزوم روشن ماندن چراغ تئاتر»، همچنان مانند سابق به کار خود بپردازند؟

قرار گرفتن این سوالات بی‌پاسخ در کنار مسئله امروز، دیروز و احتمالاً فردای تئاتر ایران، «سانسور»، مسئله‌ای که مطرح‌شدن دوباره آن این‌بار از زبان بهرام بیضایی در «نشست تئاتر امروز ایران در چهارمین جشن هنر شیراز» به یادمان می‌آورد که به‌قول او سانسور در تئاتر همواره نه‌فقط توسط دولت که به‌صورتی بی‌شکل نیز عملی شده است.

سانسوری بی‌شکل که قانونی بر آن حکفرما نیست و به همه صورت‌ها ظاهر می‌شود و مادامی که تئاتر را به بازتابی محافظه‌کارانه و توأم با احتیاط مطالبات بخشی از جامعه با رعایت موازین «شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش» ازیک‌سو و سخن گفتن از ایده‌های رهایی‌بخش در محافل خصوصی ازسوی‌دیگر تبدیل سازد، کاری از پیش نخواهد برد.

tags # شهرداری تهران سایر اخبار اگر این گنج پیدا شود همه مردم جهان تا زانو در طلا فرو می‌روند؛ ۹۹ درصد طلای زمین اینجاست! (تصاویر) مارخور؛ «بز» پاکستانی معروف به «پیرمرد کوهستان» که تُف‌اش ارزش طلا دارد! داستان تکاملِ موجودی به نام «پدر»؛ حیوان‌ها پدر ندارند! (ویدئو) عجیب اما واقعی؛ صدای واقعی بیگ بنگ را بشنوید!

دیگر خبرها

  • محرم فقط یکروز آرزوی باخت سپاهان را دارد!
  • اعتراض دانشجویان به تعطیلی ۲۳ ماهه مسجد دانشگاه شریف
  • جدیدترین تصویر از وضعیت اسفناک تئاتر شهر + عکس
  • قیمت پژو پارس افزایش یافت +جدول
  • صنعت‌نفت اولین شکست محرم با مس را رقم زد
  • آبادان علیه رکورد حیرت انگیز محرم
  • نفت آبادان طلسم محرم و مس را پاره کرد
  • حیرت آهنگران از مداحی‌ با «جدی می‌فرمایید»
  • ببینید | حیرت آهنگران از مداحی‌ با سبک و ریتم «جدی می‌فرمایید»
  • واکنش آهنگران به مداحی با سبک و ریتم جدی می‌فرمایید! | ویدئو